Wat is het?

Culturen met de buren georganiseerd door Stichting Bie Daip; optredens bij mensen in de tuin, het terras, de oprit op een daktuin of bij het verenigingsgebouw of clubhuis.

Bie Daip zorgt voor de artiesten: singer-songwriters, verhalenvertellers, kleine theatervoorstellingen en entertainers. De optredens zijn niet allemaal openbaar. De gastgevers nodigen zelf hun gasten uit. Daarbij kun je denken aan een Amerikaans feestje waarbij iedereen zijn hapjes en drankjes meeneemt maar het staat de gastgevers uiteraard vrij dit op hun eigen manier te organiseren.

PROGRAMMA
 
 

Optredens


Van 11 september t/m 2 oktober 2021 organiseert Stichting Bie Daip de allereerste editie van het event ‘Culturen met de Buren’. Gedurende deze periode zijn er 3 weekenden (zaterdagen) waarop rondtrekkende muzikanten kleinschalige optredens in de woonkamers en buitenlucht organiseren. 


Buurtbewoners kunnen genieten van diverse muziekstijlen, dansoptredens en workshops. De optredens worden verzorgd door beginnende en gevorderde artiesten uit de regio.


De optredens zijn van 14.00 tot 17.00 uur. Op alle middagen zal er ook een optreden zijn in de muziekkoepel achter de Nicolaikerk tussen 14:00-17:00 en op 2 oktober tevens ’s avonds vanaf 20:00 op het Kerkplein-Oost.
De evenementen zijn per stadsdeel geconcentreerd. Op 11 september is Oling-Tjamsweer aan de beurt, op 18 september Opwierde en op 2 oktober het Damster centrum en de ring er om heen.
optredens culturen met de buren

Contact Informatie

Stichting Bie Daip (gevestigd in Appingedam) is de organisator van ‘Culturen met de Buren’. Lange Sissen 23, 9903GC Appingedam.

Got Any Questions?

Use the form below to get in touch with the sales team