Over Ons

Stichting Bie Daip; de organisator van ‘Culturen met de Buren’. De stichting is  houdt zich bezig met de algehele coördinatie, het contact en overleg met samenwerkingspartners en optredende groepen en met de festivalprogrammering.

Bie Daip zet zich in voor het behoud van het Gronings cultureel materieel en immaterieel erfgoed, waaronder de eeuwenoude maritieme tradities, de binding met Appingedam, het Damsterdiep, de regio, stad Groningen en provincie Groningen.

HOME
Culturen met de buren over ons 

Verbinding

Diversiteit en inclusiviteit zijn trefwoorden die van toepassing zijn op Stichting Bie Daip. Via de evenementen wordt alles uit de kast gehaald om jong en oud, gezonde mensen en mensen met een beperking met elkaar in verbinding te brengen. Via de evenementen streeft Bie Daip het cultureel erfgoed in stand te houden, maar het is tegelijkertijd een middel om generaties bij elkaar te brengen.

Cultuur

Bie Daip wil de actieve cultuurparticipatie de komende jaren vergroten door het publiek  participeren tijdens de activiteiten. Daartoe hebben wij voor de editie van 2021 diverse nieuwe interactieve festivalonderdelen ontwikkeld waarmee enerzijds het culturele aanbod van Appingedam en de provincie Groningen beter worden belicht en anderzijds het doelgroepbereik wordt vergroot.


  
  

Sponsoren

Culturen met de Buren wordt mogelijk gemaakt door: